Logo
Logo

Same table - Klar for nye menneskemøter på Peppes Pizza?

Onsdag 5. februar tester vi i SAME TABLE ut deler av vårt nye konsept på Peppes Pizza i Kristiansand. Vårt mål er å få mennesker på spisesteder over hele landet til å dele bord, skape uforpliktende menneskemøter og fine samtaler.

Så hva skjer egentlig denne kvelden?

Dersom du kan tenke deg å møte nye mennesker denne dagen, så melder du deg på arrangementet på Facebook.
Du må reservere en plass.

Når du kommer til Peppes den 5. februar så vil en av oss i Same Table ta imot deg og du vil finne et merket langbord hvor du kan slå deg ned. Det du vet helt sikkert er at alle de andre rundt bordet også har lyst til å snakke med andre mennesker - det er akkurat derfor de sitter der.

Noen kommer sikkert aleine, andre kommer i følge med noen - men alle vil garantert snakke med andre enn de de allerede kjenner. Kanskje er noen unge, kanskje er noen eldre - vi vet ikke! Noen gleder seg sikkert også veldig til å kombinere nye menneskemøter med fantastisk god pizza eller noe annet snadder fra menyen.

Du bestemmer selv hva du vil spise, eller drikke - akkurat som på et vanlig restaurantbesøk. Det er helt opp til deg. Det vil også komme et ekstra godt pizzatilbuåd denne kvelden - så følg med!

Denne kvelden har ikke noe tema, eller en person som "styrer arrangementet". Menneskene rundt bordet er selve arrangementet - den gode samtalen, de fine menneskemøtene en februarkveld på Peppes med fine folk er mer enn nok - tenker vi 😊

Kommer du?

Vi håper det - still gjerne spørsmål dersom noe er uklart!

Velkommen!

Påmelding

Del dette arrangementet: