Logo
Logo
Tilbake til nyhetsoversikt

“En by for alle” i gang med planlegging for uke 6 i 2019

25. oktober 2018

- «Kristiansand – en by for alle» ble en stor suksess i uke 6 i år, med over 60 arrangementer og mye engasjement. Nå er vi i gang med planlegging av «En by for alle» i uke 6 i 2019, forteller prosjektleder Toril Hogstad, og inviterer til inspirasjonsmøte 7. november.

– I uke 6 i 2018 deltok store og små på over 60 aktiviteter arrangert av 30 - 40 samarbeidspartnere i Kristiansand. Et fantastisk mangfold av tilbud som var med på å fokusere på likestilling, inkludering og mangfold i byen, sier prosjektleder Toril Hogstad i Kristiansand kommune.

 – Nå håper vi at enda flere vil engasjere seg for neste års «Kristiansand – en by for alle». Gjennom uke 6 i 2019 setter vi fokus på viktige tema, og engasjerer mange mennesker både til å arrangere og delta på aktiviteter som minner oss på at byen skal være god for alle, sier Hogstad, en engasjert likestillings-, inkluderings- og mangfolds-koordinator i Kristiansand kommune.

Inspirasjonsmøte onsdag 7. november

 – Vi inviterer til inspirasjonsmøte onsdag 7. november kl 11.30 – 14 i Rådhuskvartalet i forkant av neste års «Kristiansand – en by for alle». Det gjorde vi også høsten 2017, og mange ble inspirert til å delta og lage arrangementer i uke 6. Til årets inspirasjonsmøte har vi også fått Antje Bomann-Larsen til å holde inspirasjonsforedrag for oss, forteller Hogstad.

Program:

11.30-12.00: Enkel servering

12.00 - 14.00:                 

  • Velkommen og bakgrunn for En by for alle v/LIM-koordinator Toril Hogstad
  • Inspirasjonsforedrag om mangfold v/ Antje Bomann-Larsen
  • Erfaringer fra 2018 og nye planer for uke 6 i 2019 v/ virksomhetsleder Roligheden gård barnehage  Anne Hagen, m fl
  • Hilsen fra ordfører Harald Furre
  • Runde /evt gruppesamtaler om idéer og innspill til «En by for alle!»-uka 2019

Påmelding

Husk å melde deg på innen 4. november.
Vi serverer litt mat i starten.

Påmelding til toril.hogstad@kristiansand.kommune.no

Bildetekst:
Ressursgruppa for likestilling, inkludering og mangfold i Kristiansand kommune er godt i gang med planleggingen av «Kristiansand – en by for alle» i uke 6 i 2019. Fv LIM-rådgiver Toril Hogstad, rådgiver HS-direktørens stab Tove Merethe Lande Næss, personalrådgiver Kirsten Kaalstad, rådgiver oppvekstdirektørens stab Kristin Mosfjell Rosen, rådgiver oppvekstdirektørens stab Bente Hansson, seniorrådgiver teknisk direktørs stab Tone Iglebæk og konstituert virksomhetsleder barne- og familietjenester Petter Stranger. Foto: Ragna Marie Henden