Logo
Logo
Tilbake til nyhetsoversikt

Torbjørn Urfjell og Toril Hogstad blir fotografert av Ivar Eidså fra Fritidsnytt.no i Søgne.

Lanseringsmøte for arrangører og media

28. januar 2020

Det har blitt tradisjon at En by for alle inviterer arangører og media til et uformelt lanseringsmøte i forkant av arrangementsuka.

I år var det kulturdirektør Torbjørn Urfjell som ønsket velkommen. Han understreket at det i år er den nye storkommunen som arrangerer og at En by for alle har kommet med som fast post i kommunens budsjett.

Hensikten med møtet er at arrangørene blir kjent med hverandre, at media får anledning til å treffe flere av arrangørene og å dele ut reklamemateriell i forbindelse med uka.

Noen arrangører hadde blitt forespurt på forhånd om å si litt om sine arrangementer og vi fikk høre fra Redd Barna og Norges Handikapforbund, Sørlandets Kunstmuseum, Razeem=sammen (polsk/norsk-forening), Same Table og initiativtakerne bak Feiring av Mangfold.

Deretter var ordet fritt blant de andre arrangørene og noen benyttet sjansen til å fortelle fra sine arrangementer. Vi fikk mellom annet høre at det er stor oppslutning blant barnehagene i hele storkommunen. Omtrent halvparten av de cirka 110 barnehagene har likestilling, mangfold og inkludering i sine planer denne uka. Astrokafeen på Møvig fort inviterer innbyggerne til å prøve stjerneobservatoriet som  tidligere sto på toppen av Niels Henrik Abels hus på Campus Kristiansand. Frivilligsentralene på Tangvall og Nodeland fortalte om sine arrangement, det samme gjorde Samsen kulturhus og InspirasjonsKilden.

Bildeglimt fra arrangementet ser du under. Alle foto: Svein Tybakken

Snart vaier små og store flagg rundt om i kommunen. Publikum. Torbjørn Urfjell ønsket velkommen til arrangementet. Arrangørene kunne velge mellom t-skjorter i En by for alle-fargene. Publikum.