Logo
Logo
Tilbake til nyhetsoversikt

Tusen takk!!!

13. februar 2018

Tusen takk til alle som har bidratt med arrangementer i uke 6 Kristiansand - en by for alle! Takk til store og små som har deltatt på over 60 arrangementer, takk til 30 - 40 samarbeidspartnere som har invitert og arrangert aktiviteter for likestilling, inkludering og mangfold i Kristiansand. Bildet er fra en røykfullt lavvo på Odderøya med en god pause rundt bålet før fakkeltoget tilbake som avslutningsarrangement.

Takk fra prosjektleder Toril Hogstad:

"Nå er «Kristiansand, en by for alle!»-uka over for denne gangen, og det har vært en strålende uke! Det har vært overveldende å oppleve at så mange har engasjert seg og bidratt med et mangfold av gode og men-ingsfylte aktiviteter. Det er takket være alle dere at uka er blitt så vellykket, og til glede og inspirasjon for så mange. Så - takk til alle dere som har bidratt til å gjøre uka så fin. Dere har vist at det er mange som vil gjøre Kristiansand til en god by å leve i for alle, og bidratt til at vi er kommet enda et skritt på veien dit!

Neste år, i uke 6 2019, vil vi igjen markere «Kristiansand, en by for alle!». Dette skal bli en tradisjon.  Og målet er at ei slik «aksjonsuke» vil gjøre det lettere å ha fokus på likestilling, inkludering og mangfold også resten av året."

Vedlagt kan du set et utvalg bilder fra de mange arrangementene.

Se også vår FB side for mer bilder fra aktiviteter som har vært.